Tuesday, March 26, 2013

Дневен Хороскоп 27 март 2013 - Сряда


В средата на седмицата мнозина ще се зарадват на материални и парични придобивки или новини свързани с такива. Пари в дома ви от заплата, наем или друг доход.
Интересна новина от непознат човек или човек, с когото не сте близки приятели.
Младите мъже ще имат труден ден, поради съществуването на все още някои негативни емоции от изминалата седмица. Прочети своя седмичен хороскоп тук:


Това е число на четвъртото измерение и някак по-склонно към материалистическото. Носи силна брачна вибрация, но брак в този цикъл е склонен да те разочарова. Силен си, но лесно възбудим и не можеш да бъдеш в подчинено положение. Би станал добър адвокат, голям дипломат или добър търговец. Не обичаш да даваш сметка за поведението си. Горещ си в чувствата си и прекаляваш в емоциите си. Ти си разностранен и артистичен, имаш и литературни таланти. Твоето верую клони към мъдростта на Изтока, а не към ортодоксалност.

Годината за вас ще е на приливи и отливи, затова трябва да сте внимателни във всяко едно отношение. Всъщност, образно казано, сега е времето за почистване и плевене: не само в дома и работата ви, но и в личните отношения и чувства. Доста пъти ще се изправяте пред неочаквани прегради и трудности от миналото и ако не съумеете да ги преодолеете - ще затънете дълбоко и е възможно да се провалите. На всяка цена трябва да завършите делата и работите, които сте започнали преди, не оставяйте неразчистена и неплатена сметка. И то без отлагане и компромиси. Не се мислете за център на света и не очаквайте всеки да ви обича. Сега е моментът да разберете кои са ви истинските приятели и да се отървете от мнимите такива. Година 9 е завършване на стария и започване подготовка на новия цикъл. Нека основната движеща дума за вас през година е "любов".
РАБОТА: Успехи за завършване на нещо или замисляне на някаква промяна. Ако почнете годината в конфликт - очаквайте загуби. Сега е моментът за промяна на социално или професионално положение. Проектите ви са узрели. Добри резултати, ако те са свързани с много хора или клиенти. Отдавнашен проект ще види бял свят. Промяна в работата и чудесни връзки с чужбина.
ПАРИ: Доброто и лошото вървят ръка за ръка през годината. Затова можете да получите големи печалби, но вероятността от загуби, дори фалит е много голяма. Възможност за финансова операция с чужбина. Бъдете изключително внимателни и предпазливи.
ЗДРАВЕ: Възможни са различни инфекции и нарушена обмяна на веществата, депресии, спадане на жизнения тонус, душевна умора, проблеми с кръвното, психоматични заболявания. Всички крайности са обсолютно нецелесъобразни.
ЕМОЦИИ: Неразбирателства, душевни терзания, разрив в отношенията. Възможна среща, свързана с чужбина или с нещо извън обичайният ви живот. Грижи и преданост към близките и семейството. Възможен край на сърдечна връзка, раздяла или развод. В най-добрия случай ще минете само с напрежение или семейни вълнения.


VELIDA - Страница където може да търсите приятели, нови запознанства и срещи от страната и чужбина. За тези, които са свободни, неангажирани и търсещи приятел, любим или брачен партньор. Едно специално място в голямото Интернет пространство за виртуални срещи и запознанства - ВЕЛИДА. Място, където и други хора, самотни като вас търсят своята сродна душа. 

id36577

Rosi

Age:37
id25694

Jeffrey

Age:58
id36672

Elena

Age:28
id25810

Jan-Pieter

Age:45
id36690

Yordanka

Age:31
id25889

kurt

Age:44
id36702

Ivelina

Age:19
id25892

Ivan

Age:39
id36760

Antonia

Age:43


No comments: