Monday, December 17, 2012

Why Bulgarian ladies seek for a husband abroad



Why Bulgarian lady seek for a husband abroad.

"They want their children to be happy and have a secure future life, and this is not quite impossible with the current situation in Bulgaria. 
"There are not enough men in Bulgaria to find a partner.
"Some Bulgarian men are terrible, not very well brought up, some of them have bad manners and last but not least the lack of enough financial stability.
All the statements are true to a great extent. But at the same time none of them gives you a real reason. The real and fundamental reason why women look for a life partner abroad is that they are not happy in their love life and cannot find a suitable partner in Bulgaria. It's that simple! Bulgarian women want to love and be loved. Security and a better life go as a part of the package.

Posted by Velida
www.velida.net
Bulgarian Dating and Marriage Agency

Daily Horoscope - December 18, 2012 - Tuesday


Daily Horoscope - December 18, 2012 - Tuesday 
The day will be tough for women over 35 years. Unforeseen situations will arise. 
Trouble with family members or loved ones.  More:
http://astro.velida.net/index.php?cmd=dailyhoroscopes&lang=en

Хороскоп за деня - 18 Декември 2012 - вторник

Хороскоп за деня - 18 Декември 2012 - вторник
Труден ще бъде деня за жените над 35 години. Ще възникват непредвидени ситуации.
Неприятности с близки и любими хора.  Още:
Хороскопите на Astro Velida, седмични и месечни хороскопи. Horoscope 2013, Monthly Horoscopes. Гороскоп 2013

Σοβαρές γνωριμίες σε Ελλάδα, Κύπρο. Επισκεφτείτε την online παρέα μας!



Σοβαρές γνωριμίες σε Ελλάδα, Κύπρο.
Επισκεφτείτε την online παρέα μας!
Κάντε δωρεάν εγγραφή και βρείτε αυτό που ψάχνετε εύκολα και γρήγορα  www.velida.net



Labels: γνώρισε νέα άτομα, δικτύωση, φίλοι, επικοινώνησε, γνωριμίες, messenger, διαδικτυακή κοινότητα, γεγονότα, συναυλίες, κλαμπ, σήμερα, πάρτυ, ιστολόγια, βαθμολόγηση φωτογραφιών, επικοινωνία, happenings, μοιράσου φωτογραφίες, βρες φίλους, βαθμολόγησε φωτογραφίες, αγγελίες, προσωπικά ζητήματα, online, κοινωνική δικτύωση

Запознанства по Коледа


Мнозина си казват: "Боже мой, още една самотна Коледа. Как не се намери някой, който да ме обича и аз да го обичам". Така е.... Трудно е, когато си ангажиран с работа и дом, работа и дом... някак не остава време за социални контакти. Времето е само с една единствена мисъл, да се работи, да има заплата, да се плащат сметки. И времето лети... до тази Коледа, до следващата Коледа и до онази по-следваща, когато ще осъзнаем, че завинаги сме изпуснали момента...
Агенция Велида, чрез нейната страница за запознанства е една нова възможност за социални контакти. Нейното начало е през лятото на 2002, когато все още хората нямаха масово компютри. Мнозина вече създадоха семейства и дори деца. Някои за съжаление се разведоха, други вече не са сред нас на земята. Ние имаме обратна връзка с много наши клиенти и се радваме на всяка добра новина и сме тъжни, когато нещо неприятно споходи някой от бившите ни клиенти.
Съвети как да се регистрирате и как да привлечете внимание се дават лесно. Ясно е, че всеки профил трябва да бъде попълнен внимателно, с максимално повече информация за това какъв човек сте, какво търсите, какво очаквате, което ще спести контакти с неподходящи за вас хора. Снимките.... странно е да видиш снимка със слънчеви очила, нищо не ти говори лицето скрито под тях, няма усещане за личен контакт. А повечето хора точно това правят, слагат снимка след снимка и все криещи очи зад черни очила. В това отношение рускините са супер, дори и да работи фотошопа при тях, рядко ще видиш снимка без усмивка или снимка с очила.
Селекционирането на кого да пиша? Нормално е всеки профил с по-атрактивна снимка да привлича внимание. Но има и толкова срамежливи или недотам "обиграни" с Интернет запознанства хора, така че никога не игнорирайте проявен интерес към вас. Както се казва, не се знае от коя кошница какво зайче ще изкочи.
Всяка нова регистрация се проверява за докладван емайл или IP адрес за скамър или реклама. Опитваме са да предпазим хората от измамници и търсещи лесни печалби.
Всеки нов клиент се рекламира с изпращането на специална картичка за нов член на агенцията. Така се дава възможност за по-бързо информиране и контакт с останалите клиенти на агенцията
Някой питат, коя е първата ви успешна история?
Жената беше от нашия град Русе, а мъжът от Канада. В началото ние нямахме офис и работехме в нашия дом, така че жените идваха при нас. И това момиче дори в зимата в големия сняг идваше за да види своето ново писмо и да изпрати отговор. За Коледа той дойде да я види, а на следващата година 2003 бяхме поканени и на сватба. Тази наша първа двойка все още живеят щастливо заедно в Канада.
Така, че запознанство в Канада беше първата ни успешна история. Бракът в Канада въпреки далечното разстояние се оказа нещо възможно. Езикова бариера съществуваше поради незнанието на английския език от страна на нашето момиче, но тя веднага след срещата започна курс за начинаещи и когато любовта е стимул и езика се учи с любов и желание.
Имаме толкова истории в нашата работа с агенцията ни за запознанства, че си е материал за цял сериал. Но нека да оставим нещо и за следващия пост.
Ако решите, че е време да направите нещо за себе си, за собственото си щастие регистрирайте се при нас на адрес www.velida.net. Има две различни форми за регистрация: за мъже и за жени. уверете се, че сте избрали правилната за вас. До скоро! Искрено ваша Велида