Monday, April 1, 2013

Хороскопът за днес 2 април - вторник 2013


Horoscopes of Nadia
Horoscopes of Nadia
Сложен и твърде ангажиран ден. Неочаквани задължения, проблеми и задачи свързани с деца или внуче.
Събития свързани със здравето на близък човек. Опасност от инцидент или неочаквана стресова ситуация.
Младите дами до 35 години ще се зарадват на неочаквана новина, предложение, късмет. Прочети още: 
20121022_2114531
Ако си роден на 2-ри
Много си емоционален и много чувствителен към атмосферата, сред която се намираш. Малко си нервен и разсеян, но лесно се сприятеляваш и си обичан от приятелите си. Обичаш хората да се занимават с теб, защото си с топло сърце и жадуваш за любов. Избягвай настроенията и всички неща, които имат тенденцията да те подтискат. Обичаш материалната лекота и комфорт, макар че невинаги си склонен да правиш усилия за тях. Трябва да пишеш поезия или по някакъв начин да култивираш таланта си за ритъм и музика. Още за родените на 2-ри: 
Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп
Ако сте родени на 2 април: Годината е приливна за вас. Животът ще ви покаже, че има за какво да радвате и на кого. През цялото време край вас ще има много приятели, ще цари радост, оптимизъм и приятно оживление. Добре е да се отдадете повече на удоволствия и завладяване на околните, защото няма да сте много натоварени с отговорности и задачи. Винаги помнете, че е по-добре да завършите едно нещо, отколкото да работите по няколко едновременно или преди да започнете друга работа. Не бъдете своенравни и повърхностни. Нещо съдбовно, започнато преди 2 години, може да даде първите плодове. Дайте възможност на близките си да ви се порадват и обичат.
РАБОТА: Силен импулс и желание за качествена работа. Постигане на благоденствие. Успехи в търговия и инвестиране. Сега е моментът за разширяване и нови вложения. Добри действия и на полето на културата и на производството.
ПАРИ: Време за инвестиции, вложения, кредити или просто натрупване на капитали.
ЗДРАВЕ: Сравнително стабилно, но да се контролира теглото, кръвообръщанието, черен дроб и гърло.
ЕМОЦИИ: Пълно изясняване на спорове и проблеми, период на уравновесеност. Срещи с нови и полезни хора, благополучен сантиментален живот, флиртове и гуляи. Много жени ще станат майки.