Wednesday, March 27, 2013

Дневен Хороскоп 28 март 2013



Неочаквани неприятности, които ще ви накарат да се замислите къде сте сгрешили за да се стигне до тази ситуация.
Разочарование за дамите над 35 години, което може да има връзка с пари или финансови документи.
Младите мъже и жени ще вземат важно решение в личен или професионален план, което ще е начало на голям бъдещ прелом в живота им. Седмичен и месечен хороскоп тук: 


Ти си много емоционален, със силна воля, доминантен, но изпълнен с любов и желаеш да нарушиш всички традиции заради нея. Твоите връзки клонят към неконвенционалното, но винаги ще представят твоите идеали. По природа си изпълнителен и би успял като архитект или инженер, учител, лектор или адвокат. Искаш да превъзхождаш другите и би направил големи жертви, за да успееш в амбициите си. Трябва да избягваш склонността си към мързел, защото скоро ще добиеш навика на празна мечтателност и дребнавост, които ще унищоят твоите дарования. Склонен си да преувеличаваш всичко, което се отнася до твоят живот и така си създаваш много разочарования. Обичаш свободата, но когато твоите идеали се реализират, обикновено ги избягваш, като оставаш последния си успех да избледнее в забрава.



Започва нещо ново, дава ви се огромен шанс. Това е изключително силна и приливна година. Бъдете смели и находчиви, не отстъпвайте от замисли и цели, а действайте и рискувайте - ще бъдете богато възнаградени. Бъдете верни на себе си, зачитайте околните, не се отклонявайте от пътя си поради някакви причини. В никакъв случай не допускайте през годината мързелуване. Напротив, точно сега е моментът да сеете и засаждате това, което ще берете в продължение на 9 години. Сега е и време за някаква сериозна промяна, нещо грандиозно и разтърсващо живота ви из основи. Винаги се вслушвайте във вътрешния си глас и никога не се предоверявайте другиму. 
РАБОТА:Начинанията могат да станат факт през лятото. Промени, промоция, колективна дейност, стабилност, просперитет. 
ПАРИ: Получават се само с работа и сделки. Вероятни са дългосрочни инвестиции. 
ЗДРАВЕ: Силна и стабилна енергия. Внимавайте за артериите, кръвното налягане (високо или ниско), сърцето, очите, носа, ушите, езика, гърлото. Опасности от простуди, хрема, синузит, мигрена.
ЕМОЦИИ: Склонност към диктатура, заповедничество в дома и с партньора, леко захладняване на семейни отношения, предприемчив дух. Има голям шанс да срещнете голямата любов, но още отсега мислете как да я задържите.


ЗАПОЗНАНСТВА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА
id30060

Natali

Age:41
id29425

stephan

Age:53
id30099

Stefka

Age:32
id29436

ANTONIS

Age:48
id30109

daniela

Age:32
id29486

charles

Age:44
id30114

gergana

Age:24
id29507

simon

Age:43
id30119

Liliya

Age:30



No comments: