Friday, March 29, 2013

Дневен Хороскоп 30 и 31 март - събота и неделя 2013



През тези почивни дни избягвайте завръщане в миналото си... Не търсете контакти със стари и позабравени приятели и познати. Не завръщайте неразрешени спорове и проблеми, с надежда че сега ще успеете да оправите нещата.
Възможно е да получите със закъснение неприятна новина.
Неочаквани възможности ще възникнат в професионален план. Допълнителна работа или ангажимент. Нов договор или нови клиенти.
Младите мъже ще обмислят една промяна свързана с дома или жилището където живеят. Възможен е малък ремонт, подобрения. Прочети още тук: Хороскопите на Astro Velida, седмични и месечни хороскопи. 


Изпълнен си с електричество и жизненост, доста си нервен, но не привличаш болести и неразположения и ако те доидат, имаш сили да ги отхвърлиш. Трябва да се пазиш от обсебване и никъде не предприемаи полети в астралните светове. Склонен си да мислиш, че винаги си прав в заключенията си. Ти имаш малко познания, трябва да търсиш още и много въображение и интуиция. Чудесен компаньон си и би бил прекрасен учител, писател или социален работник. Лоялен си, макар че си склонен към флирт. Обичаш да оценяват добрите ти неща и си привързан към работата си. Още информация:



Годината е приливна за вас. Животът ще ви покаже, че има за какво да радвате и на кого. През цялото време край вас ще има много приятели, ще цари радост, оптимизъм и приятно оживление. Добре е да се отдадете повече на удоволствия и завладяване на околните, защото няма да сте много натоварени с отговорности и задачи. Винаги помнете, че е по-добре да завършите едно нещо, отколкото да работите по няколко едновременно или преди да започнете друга работа. Не бъдете своенравни и повърхностни. Нещо съдбовно, започнато преди 2 години, може да даде първите плодове. Дайте възможност на близките си да ви се порадват и обичат.
РАБОТА: Силен импулс и желание за качествена работа. Постигане на благоденствие. Успехи в търговия и инвестиране. Сега е моментът за разширяване и нови вложения. Добри действия и на полето на културата и на производството.
ПАРИ: Време за инвестиции, вложения, кредити или просто натрупване на капитали.
ЗДРАВЕ: Сравнително стабилно, но да се контролира теглото, кръвообръщанието, черен дроб и гърло.
ЕМОЦИИ: Пълно изясняване на спорове и проблеми, период на уравновесеност. Срещи с нови и полезни хора, благополучен сантиментален живот, флиртове и гуляи. Много жени ще станат майки.



Не си играи с психични явления. Твоите аспирации не са винаги разумни и могат да ти донесат разочарования. Трябва да култивираш силата и приложението на 4, ако искаш да успееш в живота. Имаш добри търговски качества, но търсиш "по удобна" работа. Би бил прекрасен химик или алхимик, защото имаш голяма оригиналност в комбинациите. Обичаш да пътуваш и не обичаш да живееш сам. Трябва да се ожениш рано, защото отговорността и необходима за твоето стабилизиране. Ти никога не забравяш една услуга, но и една обида. Имаш тенденция да разпиляваш непредвидливо парите. Още информация:



Тази ваша лична година е отдадена изцяло на работа. Да, точно така, на работа. Дори и да сте безработни, сега със сигурност ще се захванете сериозно с нещо. Някои ще имат повече от един основен ангажимент. За целта обаче не бива да повтаряте нито една стара грешка, а направете всичко възможно да ги избегнете или поправите. Не губете времето си в празни приказки или планове, не бъдете снизходителни или прекалено критични, а сериозно и честно преодолейте слабите си места и уточнете целите и желанията си. Внимавайте много за здравето си, защото може да пострада. При необходимост винаги посещавайте лекар и не се колебайте за стриктно изпълнение на предписанията му. Бъдете винаги с бистър ум, трезви, разумни и решителни във всяко свое дело и може да спечелите през годината.
РАБОТА: През зимния период - ограничения, закъснения, спънки. След това - подобрение. Следете отблизо сделките, бъдете постоянни и коректни. През годината ще имате загуби, кражби, моменти на забрава, но всичко това без сериозни и необратими последици.
ПАРИ: Доста несигурни и проблематични през годината. Ще ви се изплъзне големият удар. Неочаквани разходи от всякакъв вид, липса на текущи средства. Трудно ще си връщате суми, взети назаем.
ЗДРАВЕ:Липсва енергия, слаб жизнен тонус, неразположения. Нужна е цялостна почивка и здравословен живот. Проблеми с кости, стави, зъби, черва, панкреас.
ЕМОЦИИ: Много ще са семейните проблеми, премеждия в сантименталния живот. Само на пръв поглед ще цари привидно спокойствие. Бъдете бдителни и осторожни навсякъде и във всичко.


No comments: