Monday, March 11, 2013

ДЕВА - ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2013




Април ще е време на изненадите за дамите над 35 години. Събитията, които ще се преживеят сега ще бъдат запомнени дълго време или ще променят бъдещето ви в една или друга посока. Не е време да стоите и да чакате какво ще ви се случи, въпреки че някои събития определено ще се извън вашия контрол.
Напрежение свързано с минало събитие, което по някаква причина ще се върне в настоящето създавайки отново неприятни ситуации и стрес. Хубавото е, че сега всички замесени в него ще имат желание за приключването му и всеки ще направи необходимите компромиси затова.
Събиране свързано с близък човек роднина поради събитие от неговия личен живот. Прочети всичко тук:  Хороскопите на Astro Velida, седмични и месечни хороскопи. Horoscope 2013, Monthly Horoscopes. Гороскоп 2013





Ако сърцето ви жадува любов и искате да създадете свое семейство. Ако просто търсите приятели с друга култура и традиции. Заповядайте в страницата на Агенция Велида,безплатна регистрация за всички, които все още търсят своето щастие.
Bulgarian Singles LadiesDate in BulgariaBulgaria MeetingsForeign Brides and Brides Bureau Velida! Discovery Bulgarian Women with Velida Agency!    

No comments: