Friday, March 1, 2013

Дневен Хороскоп 2 и 3 март 2013 - събота и неделя



Жените ще трябва да се справят днес с неприятна ситуация, касаеща тайна или интрига от семеен характер. 
Мъжете ще имат сложна и объркана ситуация свързана с работа или бизнес, която ще създаде временно напрежение и суматоха. Прочети още:  Хороскопите на Astro Velida, седмични и месечни хороскопи. Horoscope 2013, Monthly Horoscopes. Гороскоп 2013

АКО СТЕ РОДЕНИ НА 2-РИ
Много си емоционален и много чувствителен към атмосферата, сред която се намираш. Малко си нервен и разсеян, но лесно се сприятеляваш и си обичан от приятелите си. Обичаш хората да се занимават с теб, защото си с топло сърце и жадуваш за любов. Избягвай настроенията и всички неща, които ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

АКО ДНЕС ИМАТЕ РОЖДЕН ДЕН, ПРЕД ВАС Е ГОДИНА НА:
През тази година ще сте подвластни на своите идеали. Сега всъщност е времето за вътрешен растеж и промяна в самите вас. Точно сега ще проверите и уточните принципите и чувствата, които са ви ръководили в работата, бизнеса, дома, семейството и в междуличностните отношения. Не се притеснявайте да започнете осмислянето от дъното. Затова пък ако се уверите, че там всичко е здраво, честно и коректно, то непременно ще постигнете добри резултати до края на годината. Ако обаче не проверите всичко, има възможност да се провалите. Успехи ще имат занимаващите се с религия, психология и окултизъм. Дори някои могат да получат духовно просветление и по този начин да обърнат живота си на градуса. ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

No comments: