Tuesday, February 26, 2013

Дневен Хороскоп 27 февруари 2013 - сряда



Мнозина ще се фокусират върху емоционалните си проблеми, които напоследък донесоха доста дискомфорт и напрежение в личния ви живот. Време, за трудни решения и разговори.
Мнозина ще са в очакване на пари или добри вести свързани с предстоящото им получаване. Благоприятно време за уреждане на финансови документи или съдебно дело от финансов характер.  Прочети целият хорокоп тук:  Хороскопите на Astro Velida, седмични и месечни хороскопи. Horoscope 2013, Monthly Horoscopes. Гороскоп 2013


Ако си роден на 27-ми
Това е число на четвъртото измерение и някак по-склонно към материалистическото. Носи силна брачна вибрация, но брак в този цикъл е склонен да те разочарова. Силен си, но лесно възбудим и не можеш да бъдеш в подчинено положение. Би станал добър адвокат, още:


Родените днес започват една изключително силна и приливна година. Точно сега е решителният момент да направите грандиозна крачка напред. Сега ще успеете да съберете плодовете от миналите години. Бъдете активни, трудолюбиви, решителни и смели, мобилизирайте волята си, бъдете честни икоректни, предприемчиви, но съобразителни. Можете да рискувате но не безсразсъдно.  Още:


No comments: