Friday, February 22, 2013

Дневен Хороскоп 23 и 24 февруари 2013 - събота и неделя


Ще ви се наложи да се справяте с конфликтни ситуации и спорове, в които ще бъде трудно да вземете страна. Ще има различни прояви на ревност, излишна мнителност, недоверие. Целият текст на хороскоп WEEKEND



Новият папа, който ще бъде избран, ще е със смесена кръв. Ще носи в себе си гена на две нации. Това ще зарадва мнозина и мнозина ще имат големи надежди, но този папа ще управлява кратко. По-кратко от предшественика си Бенедикт.
За Сирия: Башар Асад ще се оттегли сам защото ще бъде намерена консенсусна фигура и за него и за опозицията. Ще се стигне до това решение защото друга заплаха ще стане още по-голяма. Рано или късно, мирно или не, малка част от Сирия ще се откъсне и там гражданската война ще продължи още дълго време.
Това, което се случи в Алжир пак ще се повтори в общи линии като сценарий. Няма да е далеко и пак някой няма да е подготвен (като охрана, сигурност) или подготовката за него ще е твърде добра (от страна на организаторите) Ще има и българин, който ще пострада/ще е замесен.
Бойко Борисов ще се върне във властта, но няма да е сам. Компромис ще има в едно вицепремиерско място. 
Поява на нова жена във вътрешната ни политика. Нов министър на външните работи, който наистина ще мисли за добрия имидж на България. Ще е пестелив на думи, но ще свърши много добри за страната неща.
Ще се появи в близко бъдеще нова партия/движение само от млади хора. Ще има много млади българи в нея, които не живеят в България. Ще има опити от "старите муцуни" да контролират това движение, но няма да успеят. Младите хора сега ще са по-уверени и сигурни в себе си от преди, а и голяма част от тези, които ще контролират/ръководят това движение ще живеят/учат или работят извън България и това ще ги направи напълно независими от политическите игри в България. Това движение тепърва ще се развива и няма да се появи на тези избори. Но скоро мнозина ще се съобразяват с него...

No comments: