Wednesday, December 19, 2012

Запознанствата в Чужбина






Нека да поговорим малко повече за запознанствата в чужбина. Ако си българка над 18 годишна възраст си наясно защо много твои приятелки и познати гледат на брак в чужбина като възможност за по-добър живот и по-добра среда за създаване на семейство и раждане на деца. Думата "love" не означава само да казваш някому "Обичам те!", но и да изпълваш тази дума със съдържание, с чувства, но и с приемане на отговорност за грижа за човека до теб. Това все още липсва на голяма част от хората и в България и в чужбина. Икономическата криза и безработицата направиха нещата около реалните запознанства още по-сложни и проблематични.


Много мъже извън България търсят в Интернет "bulgaria girls" или "bulgaria women' запознали се по различни начини с други българки, които живеят или работят в чужбина. Много от българските жени притежават наистина качества, които един чужденец може да оцени сравнявайки с жените там които са фокусирани върху собствената ли личност, визия, кариера.
Жените на България лесно се адаптират навън особено ако успеят да запазят връзката със семейството си: родители, деца, приятели. Има много страници в Интернет, които предлагат"Bulgarian Dating" и Велида е една от тях. На нейния адрес Velida.net можеш да направиш бърза регистрация и ако си жена не забравяй да добавиш снимка, защото в противен случай екипът и няма да отвори профилът ти. За мъжете е желателно това да бъде първата стъпка след като регистрацията им бъде приета.

Първите ви стъпки след регистрация в страница за запознанства в чужбина е да приемете всеки контакт, да създавате всеки контакт на база "търся приятели". За сериозно обвързване може да се говори едва, когато се осъществи поне една реална среща. Дотогава вие трябва да се чувствате свободни за да можете да опознаете повече хора, с цел да направите и правилния избор.
Може да си направите за целта специална поща в abv.bg за да опазите личната си поща от хора, с които по-късно може да пожелаете да прекратите кореспонденцията си. Може да си направите email с име "велида", "велида1" или нещо подобно
Girls не се възмущавайте ако ви пише някой, който е на годините на баща ви. Нашият манталитет е много по-различен от западния и нашите разбирания са по-различни от техните. Отговорете с едно дипломатично писмо, че търсите по-млад партньор в живота или приемете този контакт само като едно приятелство и изчистете това още в самото начало за да няма този мъж очаквания спрямо вас.

Въпреки, че Velida.net не е с adult съдържание, много мъже очакват да създадат тук връзка с цел запознанство без сериозно обвързване, като срещи, пътувания заедно и приятно прекарване на почивните или ваканционните дни.
Търсене и реализиране на брак в чужбина нека бъде с една единствена цел. Създаване на нещо по-добро на база чувства, разбиране към по-различната култура, отвореност за приемане на различни традиции и обичаи, както и разбиране за всички проблеми, които една такава промяна може да донесе и за двете страни.
Бърза региистрацияРегистрация Жени
Бърза регистрацияРегистрация Мъже





No comments: